KLASSISKA BEHANDLINGAR

ERBJUDANDE

Hudkonsultation

Vi utför hudanalys och rekommenderar den behandling som passar bäst för din hudtyp samt ger tips på lämpliga hudvårdsprodukter och efterföljande hemvårdsprogram.

LILLA ANSIKTSBEHANDLINGEN

En lite snabbare ansiktsbehandling med c-vitaminmask som kickar igång huden. Perfekt om man har ont om tid. Ger omedelbar lyster!

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING

En ansiktsbehandling som passar för alla åldrar och hudtyper. Bra för dig som kanske inte har gjort någon ansiktsbehandling tidigare eller som upplever problem med din hud. En vitaminboost som väcker den tröttaste hy till liv.

AKNEBEHANDLING/ PORTÖMNING

En djuprengörande ansiktsbehandling med porrengöring och inflammationsdämpning i fokus. Vid denna behandling vi rengör på djupet porer ur komedoner(pormaskar) förbättrar utslag, acne samt lugnar och reducerar hudirritationer.

BEHANDLING FÖR KÄNSLIG HY /ROSACEA /

Denna behandlingen passar utmärkt för dig som har problematisk hud med hudåkommor såsom: rosacea, hyperkänslig hud, solerytem, dehydrerad hy med nedsatt immunförsvaret

ANSIKTSBEHANDLING EXKLUSIV

Den här exklusiva behandlingen är designad för att bekämpa ålderstecken genom att revitalisera din hud och ge en klart lyftande verkan.