HÅRBORTTAGNING SOCKERVAXNING/KLASSISK VAXNING

Sockervaxning är den mest moderna versionen av den gamla konsten av hårborttagning som utövades av egyptiska kvinnor. Det är det mest säkra och naturliga sättet att ta bort oönskat hår för dagens kvinnor, män, tonåringar.

Sockervax från «Pandhys » är naturprodukt utan kemiska tillsatser. Tillämpningen av denna unika produkt tar inte bara bort oönskat hår, utan tar även bort döda hudceller, gör huden mjuk, silkeslen och frisk.

Sockervaxningsteknik extraherar håret i dess naturliga växtriktning som ger mindre smärta och mindre inåtväxande hår.

PRISLISTA

SOCKERVAXNING ca 30 min/350:-
(överläpp, hakan, kinder och tinningar)

SOCKERVAXNING (armhålor) ca 20min/300:-

SOCKERVAXNING ca 40min /450:-
(Välj mellan: halva armar, halva ben, bikinilinje)

HÅRBORTTAGNING MED DIODLASER SMÅ OMRÅDE   ca 3omin / 790:-
(Välj emellan: Hela ansikte /Armhålor/Bikinilinje)

SOCKERVAXNING ca 40min /500:-
(Full brazillian )

SOCKERVAXNING ca60min/650:-
(Hela ben)

SOCKERVAXNING ca 75 min/ 850:-
 Välj tre område som du vill lasra helst:
— Hela ansiktet
— Bikini linije eller «brazillian » ( endast kvinnor)
— Armhålor
— Halva ben
— Halva armar

SOCKERVAXNING ca120 min/ 1500:-
Välj  område som du vill lasra helst:
— Hela ansiktet
— Bikini linije eller «brazillian » ( endast kvinnor)
— Armhålor
— Hela ben
— Hela armar