fbpx

Collagen facelift

Hårtillväxt stimulerande behandling Göteborg
[cms_heading hd_subtitle=»KOLLAGEN ANSIKTSLYFT» sub_color=»#36abaf» hd_title=»85 MIN | 1150 KR» hd_description=»Den här exklusiva behandlingen är designad för att bekämpa ålderstecken genom att revitalisera din hud och ge en klart lyftande verkan. Tack vare dom aktiva ingredienserna som stimulerar huden att producera egen kollagen och elastin.
Vi kombinerar effektiviteten av en stark aktiv huvudingrediens med en högteknologisk maskin som ökar produktspenetreringen och ge direkt hudsuppstramning.
Produkter vi använder i denna behandling:
— Hudrengöring
— Kemsik peelig
(Kombination av olika terapeutiska syrelösningar. Löser upp torra hudpartiklar, ökar cellförnyalse och stimulerar produktion av eget kollagen, minsakr fina linjer och rynkor)

— Ultraljudbehandling — stimulerar kollagen produktion, ger en synlig uppstramning av huden, minskning av rynkor och en allmän hudföryngring. Man jobbar på en aktiv gelmask med aktiva kollagen och hyaluronsyra.
— Syreterapi — med hjälp av renat syre slussas ett serum ned som innehåller 95% hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. Fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med ny lyster & vitalitet.
— Avslutande algemask med marign kollagen, mineraler och hyaluron syra
» cms_template=»cms_heading—layout1.php»]

[cms_button button_text=»BOKA NU» link_button=»url:http%3A%2F%2Fshrolludmyla.se%2Fboka-oss%2F|||» button_size=»btn-md»]
BOKA TID
gdpr-image
Vi använder cookies för att få webbsidan att fungera, personalisera innehåll och annonser och för att analysera trafiken på webbsidan.
Read more