HÅRBORTTAGNING MED
LASER LIGHTSHEER


Detta är den bästa lösningen för dem som drömmer om att permanent bli av med hår på olika delar av kroppen.

Diodlaser från Lumenis är den mest avancerade, effektiva och vetenskapligt beprövade lasern på marknaden, speciellt framtagen för permanent hårborttagning.

Vid laserbehandling tas ljuset från lasern upp av pigmenten i hårstrået, förs ner till hårroten och hårsäcken som bränns och permanent förstörs.

Därav kan endast bruna och svarta hår behandlas effektivt. Laserhandstycket har en kylning som skyddar huden från att brännas och minimerar smärtan som kan kännas som ett mindre stick. I det flesta fall krävs 4-8 behandlingar med c:a 2-3 månaders intervall innan alla håren är borta.

Ansikte

Överkropp

Armhålor

750 SEK, 20 minuter


Armar 1/2 (inkl armbågar)

750 SEK, 30 minuter


Hela armar

990 SEK, 45 minuter


Rygg eller mage

990 SEK, 60 minuter


Mage och bröst

1450 SEK, 60 minuter


Rygg inkl. svanken

1450 SEK, 60 minuter


Underkropp

Klassisk bikinilinje

750 SEK, 30 minuter


Brazillian

1200 SEK, 30 minuter


Halva ben

990 SEK, 45 minuter


Hela ben

1450 SEK, 60 minuter


PAKETPRIS

 

FAQ

1Vad är permanent hårborttagning med diodlaser LightSheer?
 LightSheer är en guldstandard för effektiv och säker permanent hårborttagning bland laser maskiner på marknaden.  LightSheer diodlaser som vi jobbar med är ett kliniskt dokumenterat system som ger bevisat resultat. En bred patientgrupp kan effektivt behandlas: systemet behandlar säkert alla hudtyper (Fitzpatrick I–VI), inklusive solbränd hud, hög effekt och unik effektstyrning möjliggör behandling av nästan alla hårtjockleker och hårfärger. Hos oss är permanent hårborttagning ett av våra största och viktigaste områden och vi satsar på noggrannhet, renlighet, högsta service och bra resultat.
2Konsultation innan behandlingen
Konsultation – Om du är osäker på dina förutsättningar eller känner att du behöver få mer information om behandlingen (se dock först alla svar nedan) så rekommenderar vi alltid en kostnadsfri konsultation. Vid detta första besök berättar vi mer och ingående om behandlingen, ställer frågor om din hälsa och ev. medicinering, för att undvika behandling vid kontraindikationer. Det område du vill behandla undersöks samtidigt som vi i vissa fall gör så kallade ”provskott”. Utifrån de uppgifter vi får fram kan vi fastställa den mest effektiva behandlingen för din hudtyp och ditt område. Denna första konsultationen hos en Aukt. Hudterapeut är kostnadsfri hos oss på Infinum. Obs. Har du fototyp IV- VI (dvs medelhavs, asiatisk , mörkhud) hudkonsultaton bokas alltid!
3Att tänka på innan behandling
- Två dagar innan behandling  du rakar områden som ska behadlas. Det kan vara slätrakat men det går också bra med någon millimeters utväxt. -  Du får inte sola 1,5 månad innan behandlingen - Du får inte heller utsätta dig för solljus under behandlingstiden. Om du är solbränd är risken stor för hudskador i form av brännblåsor eller pigmentförändringar. - Du ska avsluta med att vaxa / epilera/ plocka med pincett, område som ska behandlas 6 veckor innan laserproceduren dock börja raka istället. - Du ska vara helt frisk vid behandlingstillfället.
4Kontraindikationer
- Graviditet, amning - Hyperkänslighet till behandling - Onkologiska sjukdomar (tumörsjukdomar) -Svåra somatiska sjukdomar, diabetes, - Hudens skador /keloidärr på område som ska behandlas /herpes - Starka läkemedel - Solbränd hy / tanspray - Vita/gråa hårstrån
5Komplikationer eller biverkningar
Komplikationer är mycket sällsynta och beror också till stor del på hur känslig din hud är samt hur mycket pigment du har. Trots att risken för skador är minimal finns det ett fåtal fall där en brännskada ändå kan uppstå (typ 1-2) Det är normalt att huden känns lite lätt solbränd efter en laserbehandling, så var inte rädd för känslan som kan jämföras efter en lång dag på stranden. Detta är i själva verket positiva kliniska resultat som visar att behandlingen fungerar och hårsäckarna har blivit skadade.  Om du däremot känner att din hud är mycket varm, hettar och svider efter en behandling bör du vara uppmärksam. Till en början kan du applicera lugnande och med fördel, kylande produkter på området. Du kan även välja att kyla med is. Däremot bör du undvika att träna, duscha varmt och basta.  Om det uppkommer vattenblåsor efter en behandling bör du vara noga med att kyla området samt se till att inhandla en antiseptisk kräm att applicera på området. Pilla inte på blåsorna och låt dem vara, vanligtvis lägger sig dessa efter några dagar utan några som helst påfrestningar på din hud.
6Hur går behandlingen till ?
Vi börjar med att lägga ett tunt lager gel på huden som leder laserljuset rätt. Därefter läggs laser munstycket mot huden och behandlingen börjar. Maskinen har en inbyggd kylning som gör att din hud hålls sval under behandlingen och även gör att det inte känns så mycket. Diodlaser: En diodlaser är ett instrument som avger mycket starka blixtar av infrarött ljus som kommer ur änden på ett munstycke. Det infraröda ljuset tränger igenom huden. Om mörkt pigment finns absorberas ljuset i det och övergår i värme. Mörkt hår innehåller mycket pigment och ett sådant hårstrå blir därför kraftigt upphettat. Denna värma leds över till den omgivande hårsäckens väggar och botten som därigenom bränns och hårsäcken slutar att fungera/producera nya hårstrån. Metoden fungerar också på inåtväxande hår.
7Hur många behandlingar behovs?
Hur många behandlingar exakt som krävs är omöjligt att avgöra då skillnaden mellan olika personer/individer är mycket stor. Det kan räcka med 4-6 behandlingar men ofta behövs fler än så. Om vi ska ge en indikation så bör man tänka sig mellan 5-8 behandlingar för att hålla förväntningarna på rätt nivå. Anledningen till att det är så svårt att avgöra är för att man vid en behandling bara kan förstöra de aktiva hårsäckarna. vilande hårsäckar saknar pigment och upphettas därför inte av laserpulserna. Efter ett antal veckor har några av de passiva blivit aktiva och då kan de förstöras. Så upprepas behandlingen till dess att samtliga hårsäckar på det önskade området behandlats när de är just aktiva och inte i sin vilofas. för att se faserna på olika kroppsdelar kan du se bilden ovanför dessa frågor & svar.
8Tänka på efter laser behandling
- Rör inte de behandlade område på 24 timmar - Undvik tajta spetsiga linne/bikini trosor/jeans  ect. - Undvik vatten på de behandlade område 24 timmar (känns det lugn efter behandling  då kan du duscha områden med ljummet vatten, minst 8 timmar efter behandling.) - Avstå från bastu, träning i 48 timmar. -Peela inte område på 7 dagar -Undvik sol- utan brun produkter under hela kuren - Undvik solbad, solarium under kuren och en månad efter laser behandling

Vid frågor kontakta mig gärna via formuläret nedan


Kära kunder pga att jag studerar nu till sjuksköterska bokningsbara tider är begränsade.
Planera gärna ditt besök i förväg!

 

    [rev_slider alias="slider-2"][/rev_slider]