fbpx

Integritetspolicy Facebook

Integritetspolicy Facebook

 M Intensive Skincare org. nr 840105-5846 eller kallad som » Beauty Market » i sociala medier  (nedan «Beauty Market ” eller ”vi”) värnar om din personliga integritet och genom denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vi  använder Facebook för att kommunicera med potentiella och nuvarande kunder. När du interagerar med oss via Facebook rekommenderar vi dig att inte lägga ut känsliga uppgifter om dig själv eller personuppgifter om andra.  Vi granskar alla kommentarer och raderar olämpliga inlägg. Du kan läsa mer om hur personuppgifter mellan Facebook och bolag hanteras här. Hur Facebook hanterar dina personuppgifter kan du läsa mer om i användarvillkoren för tjänsten. Du hittar dem här.
Eventuella personuppgifter (exempelvis namn, profilbild, mejladress och telefonnummer) som lämnas i samband med att du gillar vår  Facebooksida, lämnar en kommentar eller på andra sätt interagerar med oss behandlas i syfte att administrera kommentarer och i marknadsföringssyfte via Facebooks marknadsföringsplattform. Här kan du läsa mer om hur annonser fungerar på Facebook och hur du kan styra över vilka annonser du ser.
BOKA TID
gdpr-image
Vi använder cookies för att få webbsidan att fungera, personalisera innehåll och annonser och för att analysera trafiken på webbsidan.
Read more