fbpx

MASSAGE

hårtilväxt behandling göteborg


Unna dig en skön behandling och fyll kroppen med ny energi! Massage ökar blodcirkulationen i musklerna, motverkar stress, stärker immunförsvaret och har en avslappnande effekt.

 

  ANSIKTSMASSAGE                                                                  60 min   695kr
Denna unika massageteknik förebygger och minskar mimiska rynkor och skrattrynkor, påsar under ögonen, dränerar bort vätskeansamlingar samt ökar blodcirkulation som bidrar till syresättning av alla muskler och vävnader i ansiktet. Vid denna behandling vi gör peeling och slussar in även djupåterfuktande serum med kollagen och vitaminer.


  RYGG  OCH NACKMASSAGE                                                   30 min   450kr
Avkopplande rygg och nackmassage hjälper att lösa upp muskelspänningar i ryggen och nacke.

 LILLA SPABEHANDLINGEN                                                     75 min  990kr
Denna behandling passar alla som vill kombinera en  uppfräschande ansiktsbehandling med ryggmassage. Vi gör först ryggmassage med fokus på muskelspänningar. Sedan  följer en ansiktsrengöring, peeling, därefter slussar vi in ett serum med mycket fukt och vitaminer med en härlig ansiktsmassage. Vi avslutar behandling med djupåterfuktande mask.

 

[cms_button button_text=»BOKA NU» link_button=»url:http%3A%2F%2Fshrolludmyla.se%2Fboka-oss%2F|||» button_size=»btn-md» icon_align=»right»]
BOKA TID
gdpr-image
Vi använder cookies för att få webbsidan att fungera, personalisera innehåll och annonser och för att analysera trafiken på webbsidan.
Read more