fbpx

SPECIELLA BEHANDLINGAR

[cms_heading hd_title=»KLASSISKA BEHANDLINGAR» cms_template=»cms_heading.php»]
[cms_heading hd_subtitle=»ERBJUDANDE » sub_color=»#e27434″ hd_title=»Hudkonsultation » cms_template=»cms_heading—layout1.php»]

Vi utför hudanalys och rekommenderar den behandling som passar bäst för din hudtyp samt ger tips på lämpliga hudvårdsprodukter och efterföljande hemvårdsprogram.

[cms_heading hd_title=» LILLA ANSIKTSBEHANDLINGEN » cms_template=»cms_heading—layout1.php»]

En lite snabbare ansiktsbehandling med c-vitaminmask som kickar igång huden. Perfekt om man har ont om tid. Ger omedelbar lyster!

[cms_heading hd_title=»DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING » cms_template=»cms_heading—layout1.php»]

En ansiktsbehandling som passar för alla åldrar och hudtyper. Bra för dig som kanske inte har gjort någon ansiktsbehandling tidigare eller som upplever problem med din hud. En vitaminboost som väcker den tröttaste hy till liv.

[cms_heading hd_title=»AKNEBEHANDLING/ PORTÖMNING» cms_template=»cms_heading—layout1.php»]

En djuprengörande ansiktsbehandling med porrengöring och inflammationsdämpning i fokus. Vid denna behandling vi rengör på djupet porer ur komedoner(pormaskar) förbättrar utslag, acne samt lugnar och reducerar hudirritationer.

[cms_heading hd_title=»BEHANDLING FÖR KÄNSLIG HY /ROSACEA / » cms_template=»cms_heading—layout1.php»]

Denna behandlingen passar utmärkt för dig som har problematisk hud med hudåkommor såsom: rosacea, hyperkänslig hud, solerytem, dehydrerad hy med nedsatt immunförsvaret

[cms_heading hd_title=»ANSIKTSBEHANDLING EXKLUSIV» cms_template=»cms_heading—layout1.php»]

Den här exklusiva behandlingen är designad för att bekämpa ålderstecken genom att revitalisera din hud och ge en klart lyftande verkan.

BOKA TID
gdpr-image
Vi använder cookies för att få webbsidan att fungera, personalisera innehåll och annonser och för att analysera trafiken på webbsidan.
Read more