fbpx

T35 PEEL

[cms_heading hd_subtitle=» NY BEHANDLING» sub_color=»#d34b21″ hd_title=»PRX — T35 BIOREVITALISERING ca 60 MIN | fr. 1100 KR» hd_description=»T35 behandling är nästa generations ”Art of Antiageing” som med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.
PRX-T35 peelingen ger ökad cellförnyelse och stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktor. Den återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Det reducerar rynkor, linjer oönskad pigmentering och boostar hudens funktioner.

FÖRDELAR

— Ökar aktivt cellförnyelsen
— Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer
— Djupt fuktgivande
— Återskapar hudens fyllighet och vitalitet
— Reducerar rynkor och linjer
— Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton
— Reducerar ärrbildningar efter vattenkoppor och svinkoppor

Behandlingen passar alla hudtyper och är säker att utföras under hela året, då PRX-T inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar med 2-3 veckor intervall för bästa resultat. Rekommenderat underhåll sker med ca 3 månaders intervall för att bevara resultat och upprätthålla aktiv vävnadsstimulering.

Denna behandling är bra att kombinera med andra ansiktsbehandlingar. För att nå den maximala hudrejuvenering vi rekommenderar kombinera T35 med nålfrimesoterapi/mikroneedling/mikröströmterapi-

Fråga terapeuten om aktuella priser
» cms_template=»cms_heading—layout1.php»]

[cms_button button_text=»BOKA NU» link_button=»url:http%3A%2F%2Fshrolludmyla.se%2Ft35-peel%2F|||» button_size=»btn-md»]
BOKA TID
gdpr-image
Vi använder cookies för att få webbsidan att fungera, personalisera innehåll och annonser och för att analysera trafiken på webbsidan.
Read more