fbpx

TANDBLEKNING

[cms_heading hd_subtitle=»TANDBLEKNING» sub_color=»#3db0c6″ hd_description=»«TOOTH FAIRY WHITENING SYSTEM« är en skonsam kosmetisk tandblekningsmetod som är helt ofarlig och följer Svensk och Europeisk lagstiftning. Produkter som vi använder vid tandblekning ej innehåller väteperoxid utan endast frisätter < 0,1% vätepereoxid. Denna metoden är helt smärtfri är även skonsam mot emaljen och påverkar inte tandens struktur.

Vi erbjuder en snabb behandling och garanterar 2-9 nyanser vitare tänder. Behandlingen utförs av utbildad personal.

En blekningsgelé appliceras på tänderna med hjälp av skenor och aktivering av materialet sker med ett LED-ljus. Den blekgel vi använder uppfyller EU direktivet 2011/84/EU inom kosmetisk behandling från den 20 september 2011.» cms_template=»cms_heading—layout4.php»]

[cms_heading hd_subtitle=» PRISER PÅ TANDBLEKNING» sub_color=»#3db0c6″ content_align=»center» cms_template=»cms_heading—layout4.php»]

Tandblekning 30min

Tandblekning 30 min +återbesök

Tandlekningspaket  30 min + återbesök 3ggr

999 sek

1350 sek

3500 sek

[cms_button button_text=»BOKA NU» link_button=»url:http%3A%2F%2Fshrolludmyla.se%2Fboka-oss%2F|||» button_size=»btn-md» icon_align=»right»]

KONTRAINDIKATIONER

— Du ska ha varit hos din tandläkare inom den senaste tre-månadersperioden före tandblekning och gjort en undersökning. Då tänderna ska vara fria från hål och tandsten.
—  Graviditet
— Tandställning eller tandsmycke
— Extrem tandlossning
— Allergisk mot mot någon av ingredienserna i gelen eller produkterna

Vi rekommenderar inte göra behandlingen för ungdomar som inte fyllt 18år annars behövs ett samtycke från föräldrar, då 16år är acceptabelt.

Vanliga frågor

1. Är en tandrengöring nödvändig innan en tandblekningsbehandling?
När det inte finns någon synlig tandsten på framsidan av de nedre framtänderna behöver kunden inte gå till tandläkaren först.

2. Gör behandlingen ont?
Nej, behandlingen är inte smärtsam, det kan kännas lite underligt för kunden.

3. Skadar tandblekningsgelen tänderna?
Nej, absolut inte. Amerikaner och kanadensare har blekt sina tänder i flera år och har bland de vackraste leendena i världen.

4. Blir kundens tänder känsliga efter blekningen?
En del kunder kan uppleva viss känslighet i ett par dagar. Pensla med Sensodyne-tandkräm om känsligheten är extrem.

5. Kan man röka efter behandlingen?
Röka/ snusa mindre under de närmaste 24 timmarna, då resultaten blir bättre.

6. Kommer tandblekningen att minska tetracyklinfläckar?
Behandlingen kommer att jämna ut de olika nyanserna av grått och vitt, men slutresultatet kommer inte att blir perfekt. Kunder med denna typ är av fläckar
oftast nöjda med alla resultat du kan erbjuda.

BOKA TID
gdpr-image
Vi använder cookies för att få webbsidan att fungera, personalisera innehåll och annonser och för att analysera trafiken på webbsidan.
Read more